TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.738,05 Ft (tonna)
Napraforgómag: 139.787,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.469,20 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.667,06 Ft (tonna)
Repcemag: 154.021,93 Ft (tonna)
Full-fat szója: 209.053,63 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 645 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,83000
USD: 367,33000
CHF: 405,35000
GBP: 462,58000
Hirdetés
Nagyobb kezelői komfort és még jobb takarmányminőség

Nagyobb kezelői komfort és még jobb takarmányminőség

Betakarítás gépei - 2017.07.15

A Krone Swadro 1400 plus dinamikus rotorfelfüggesztésére büszkék vagyunk A Krone Swadro 1400 plus négyrotoros, középvonalra terítő rendképző most már opcionálisan elérhető dinamikus rotor-felfüggesztési rendszerrel is, amely különösen hasznos a nagyon hullámos és nagyon puha talajokon (például rétek, lápok).

Amint a kezelő beállítja a gép munkaszélességét (11,0–13,5 m), egy, a fő gerendelyen lévő hidraulikus munkahenger automatikusan beállítja a vezetőrotor rugós felfüggesztési rendszerét olyan kompenzációra, hogy a rendkezelő bármilyen helyzetben tökéletes kontúrkövetést végezzen, amivel hiánytalanul felszedi a növényt, még nehéz körülmények esetén is.

Ez tovább erősíti a gép kivívott hírnevét, azt, hogy a Krone Swadro tényleg komfortosan kezelhető, minőségi rendképző. 
A középvonalra szállító rotoros gereblyék hidraulikus magasság-állítási lehetőségű hidakra csatlakoznak, amelyekkel a gépmagasság gyorsan és könnyen a négyméteres szállítási magasság alá csökkenthető, ebbe a magasságba a merev fog tartókarok is bele értendők.

Sőt a rendképző erősebb hajtótengelyekkel is rendelkezik, amelyek a legnehezebb körülmények között is garantálják a megbízható, tartós üzemet, amit 
a karbantartásmentes rotor hajtóművek, a nagy teherbírású és kenésiigény-mentes Duramax vezérlőbütyök-pályákkal (amelyekre három év garancia van) még tovább fokoznak. Ezek a vezérlőbütyök-pályák a Krone moduláris rendszerből származnak, mindegyik rendképzőn ezek használatosak, az egyrotoros modelltől felfelé egészen a „zászlóshajó” Swadro 2000 modellig.

Krone Swadro 1400 plus

A fog tartókarok golyós-csapágyazásúak, azok is karbantartásigény-mentesek, így egyáltalán nincs szükség kenésükre.

Minden rotornak 13 fog tartókarja van a még tisztább munkaminőség érdekében, és rendelkezik a lenyűgöző Krone Jet-hatással, amely először a rotorvezető végét emeli, megakadályozva, hogy 
a fogak kiemeléskor vagy lesüllyesztéskor belevágjanak a talajba. Ez a rotorok kardános felfüggesztésének köszönhetően valósítható meg, amely eltolja a gép tömegközéppontját.

Egy további plusz a Swadro 1400 Plus esetében az elektronikus Comfort rotormagasság-vezérlő rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a kezelő beállítsa az első rotor munkamagasságát a traktor fülkéjéből. Ezután a szervomotorok a visszalévő rotorok munkamagasságát automatikusan beállítják ugyanerre az értékre. Az alapfelszereltségbe tartozik az is, hogy egy rotor – az összes többitől függetlenül – kiemelhető.

 




Forrás: www.valkon.hu

Címkék: Krone, Swadro, rendképző
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Amiről a talajszelvények mesélnek

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, valamint az AKIT ...