TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,06
USD: 371,09
CHF: 408,46
GBP: 461,67
Hirdetés
Amazone: okos kombinációk a QuickLink gyorscsatlakozóval

Amazone: okos kombinációk a QuickLink gyorscsatlakozóval

Vető- és talajművelő gépek - 2020.08.09

Az Amazone minden talajviszonyhoz, talajműveléshez és különböző üzemi méretekhez optimálisan egymásra hangolt kombinált vetőgépeket kínál. A vetőgépeknek a különböző talajművelő gépekkel és hengerekkel való kombinálása az új QuickLink gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően most még egyszerűbb, gyorsabb és rugalmasabb.

A QuickLink rendszer különböző Amazone vetőgépekbe és talajművelő gépekbe került beépítésre. Kezdve a klasszikus AD mechanikus ráépített vetőgéppel, amely kombinálható a KE forgóboronával vagy a KG, illetve a KX forgó lazítóval, de a gyorscsatlakozó rendszer elérhető a kényelmes Cataya precíziós vetőgéphez és a Centaya pneumatikus profi géphez is. Az aktív talajművelés mellett a Catayához és a Centayához a CombiDisc rövidtárcsa is elérhető. A hengerek széles választéka mellett az összes kombináció tökéletesen a mindenkori helyszíni viszonyokhoz illeszkedik.

amazone Cataya 3000 Super KG 3001 Super QuickLink

A QuickLink gyorscsatlakozó rendszernek köszönhetően a talajművelő eszközök pár percen belül biztonságosan és szerszám nélkül leválaszthatók a mindenkori vetőgépről. Erről három jól hozzáférhető csatlakozási pont gondoskodik. A talajművelő gép így tökéletesen használható önálló üzemben is a magágykészítéshez. Ugyanakkor a meglévő vetőgép egy másik talajművelő eszközre is gond nélkül felszerelhető, így ugyanazon ráépített vetőgéppel több különböző kombinált vetőgép is megvalósítható.

További hozzáadott értéket jelent a QuickLink használata a szemenkénti vetéstechnika szegmensében. A gabonafélék vetésénél használt KG és KX forgó lazítók a Precea szemenkénti vetőgéppel gyorsan és kényelmesen kombinálhatók a magágykészítéssel együtt egyetlen munkafolyamatban történő kukoricavetéshez.

amazone QuickLink Detail



Címkék: vetőgép, Amazone, henger, talajművelő gép, QuickLink , gyorscsatlakozó
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Bemutatkozik a Robomow új, RKS-sorozata: még több öröm a ...

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát