TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,05
USD: 368,85
CHF: 404,04
GBP: 460,32
Hirdetés
A KITE Zrt. új telephelyet nyitott Aszódon

A KITE Zrt. új telephelyet nyitott Aszódon

Hírek - 2016.04.20

A Pest megye északi részén, valamint a nógrádi térségben gazdálkodó partnerek most már könnyebben elérhetik a cég szolgáltatásait.

kite2

2016. április 12-én partnerei körében adta át a legújabb telephelyét a társaság Közép- Magyarországi Régiójának vezetősége. Az aszódi üzlet fő profilja az alkatrész-szolgáltatás lesz elsősorban a KITE Zrt. által forgalmazott gépekhez, de emellett egyéb motoros és munkagép-alkatrészeket, kenőanyagokat, abroncsokat, bálacsomagoló anyagokat vagy John Deere márkájú játékokat és ruházati termékeket is vásárolhatnak majd az ide betérő vásárlók.

 

 Az új bázis a Pesti út 23. szám alatt, 1384 m2 alapterületű telken helyezkedik el, és abból a célból jött létre, hogy a környéken élő több mint 400 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát. Ezt a térséget eleddig a dabasi alközpontból látták el, azonban néhány település már annyira messze volt, hogy a cég szükségét látta annak, hogy közelebb hozza partnereihez a magas színvonalú és gyors alkatrész-szolgáltatását.

 

kite3A KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb integrátoraként a szántóföldi és kertészeti termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében az egész ország területén meghatározó szerepet tölt be. Saját szervizhálózatuk révén korszerű technikai és logisztikai rendszerrel segítik az alkatrész- és szervizellátást. Mindehhez egyedi vevői igényeket kielégítő fizetési, finanszírozási és biztosítási konstrukciókat nyújtanak, valamint közreműködnek a partnereik által termelt szántóföldi termények piacra jutási feltételeinek javításában. Emellett a gazdálkodóknak a bérgép-szolgáltatásuk igénybevételére is lehetőségük van.

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Becőritkító kártevők repcében – Védekezés a fénybogarak, ...

A repce a kártevők közismerten kedvelt célpontja, ezért termesztését a rovarkártétellel szembeni védekezések sora ...