TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Miért pont LD-Agro robotpilóta?

Miért pont LD-Agro robotpilóta?

Agrárgazdaság - 2015.10.26

Kiegészült a több ezer eladott LD-Agro sorvezető családja az egyik leghasznosabb fejlesztéssel, az automata kormányzással, más néven a mezőgazdasági robotpilótával. De miért is válasszon LD-Agro robotpilótát és miért pont most? Csak azért, mert AKCIÓS? NEM!Ön tudta, hogy a sorvezető készülék után a robotpilóta-rendszerrel mentesítheti magát a legjelentősebb költségektől? Mindezt azonnal!

Az eredményesebb gazdasághoz LD-Agro robotpilóta szükséges, hogy ön nyugodtabb és hatékonyabb lehessen a mindennapokban! Akár 5–10%-kal kevesebb műtrágyával, növényvédő szerrel, vetőmaggal, gázolajjal is ugyanolyan hatékony lehet! A legfontosabb viszont, hogy nyugodt lehet, mivel az LD-Agro robotpilóta akár tizenkét óra munkavégzés után is ugyanolyan pontosan fog haladni, mint az első percben! Nincs célzóvíz, a távolban egy fához, oszlophoz tartás, dombos vidéken aggódás a pontosság miatt! Egyszerűen élvezze az LD-Agro robotpilóta által nyújtott nyugalmat munkája minőségével kapcsolatban!

Miért vásároljon LD-Agro robotpilótát, amikor a legtöbb traktorhoz gyári megoldás is létezik?

– A régebbi traktorok és a kereskedőknél a legtöbb új gép is gyári robotpilóta-rendszer nélkül érhető el, amelyre utólag több megoldást is könnyedén fel tudunk szerelni!
– Ha új traktort vásárol, és arra gyári robotpilóta-rendszert vagy előkészítést kér, hónapokat is kell várni, amíg az új gép a kereskedőhöz megérkezik! Nálunk 15-20 komplett LD-Agro robotpilóta-rendszer is a polcon áll!
– Mert az LD-Agro robotpilóta típusfüggetlen, szinte bármilyen márkára vannak felszerelhető készleteink.
– Mert az LD-Agro UniDrive kormányautomatika például átszerelhető, használhatja szinte bármilyen márkájú traktoron, kombájnon, permetezőn.
– Az LD-Agrónál szinte minden géphez speciális, egyedi felszerelőkészletek vannak, amelyek kompatibilisek a traktorok meglévő furataival. Így nem fúrjuk, faragjuk, vagdossuk a gépét, a legtöbb esetben mindennek megvan a pontos helye!
– Ha úgy gondolja, hogy az ön gépére biztosan nem lehet robotpilótát rakni, tegyen próbára minket! Nem csak a nagy gyártók gépeire vannak egyedi megoldásaink.hanem a kisebbekre is!
– Az esetek többségében a gyári robotpilóta árának töredékéért hozzájuthat egy nagyon könnyen kezelhető és átlátható rendszerhez!
– Ha időt és pénzt akar megspórolni új traktor vásárlásakor, ne kérje a gépbe extraként a robotpilóta-rendszert! Válassza a megbízható, magyar LD-Agro márkát, és nyugodt lehet, a gépei mindig megfelelő pontossággal dolgoznak majd!

Miért vásároljon épp most és miért is LD-Agro robotpilótát?

– Mert a termék magyar fejlesztés, Magyarországon készül, magyar cég által, amire büszkék vagyunk!
– Mert az egyik leggyorsabb szervizzel rendelkezünk, és ha például betörik a készülék kijelzője, ellentétben más márkákkal nem kell az egész készüléket cserélni teljes áron, mindent tudunk cserélni, javítani!
– Mert folyamatosan óriási kedvezményeink vannak!
– Mert csak idén a vásárlás előtt a terméket beszerelve egy hétig ki is próbálhatja, minden költség nélkül! Igen, most, az őszi vetésnél is!
– Mert most minden RTK-s rendszerhez ingyen adjuk az RTK-korrekciót egy évig!
– Mert most nincs beszerelési, betanítási, beüzemelési és kiszállási díjunk!

Miért halogatja még a döntést? Próbálja ki termékünket ingyen egy hétre! Ingyenes teszt kiszállással, beszereléssel, beüzemeléssel és mindezt RTK-pontossággal! Ha megtetszene önnek az LD-Agro robotpilóta, ne várjon a jövő évig! Már 20% előleggel biztosíthatja a mostani hihetetlen, AKCIÓS árat! A fennmaradó részt ráér jövőre kifizetni!

Élvezze az LD-Agro robotpilóta által nyújtott nyugalmat és hatékonyságot már most!

Varga Gábor
ügyvezető igazgató

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.Miért pont LD-Agro robotpilóta?
8000 Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
Web.: www.agrogazda.hu; 
e-mail: info@agrogazda.hu
Központ.: 
+36 22/322-650; +36 70/618-6202
Robotpilóta-termékszakértő: 
+ 36 70/342-3887

www.agrogazda.hu/?utm_source=Agrarunio&utm_medium=cikk&utm_campaign=Agrarunio%20cikk%20kampany

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Tartsuk a vizet a tájban! Vízigény-felmérés mély fekvésű ...

Országos vízigény-felmérést végez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdász-hálózata márciusban. Az ...