TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Ha fűtés, akkor Profirent

Ha fűtés, akkor Profirent

Állattenyésztés - 2016.12.06

Mint minden évben, idén is fel kell készülnünk a hideg télre. Mind az állattenyésztés területén, mind az üvegházakban nagyon fontos a hőmérséklet szinten tartása. Ehhez kínálnak komplex megoldást a Profirent gépkölcsönző fűtő- és szellőztetőgépei.

Szolgáltatásainkkal, mint például gépkezelő, üzemeltető, üzemanyag-töltési szolgáltatás, javítjuk az Ön termelési hatékonyságát és egyszerűbbé tesszük a munkáját.

A környezetbarát PB-gázos hőlégfúvó 10–100 kW hőteljesítmény között választható, és szinte mindenhol alkalmazható. Tiszta üzemű, gazdaságos, üzemeltetése csak ott korlátozható, ahol a pára nem megengedett. Az elégett gáz ugyanis a levegő oxigénjével vízpárát képez. Ilyenkor az elektromos vagy a gázolajos hőlégfúvó használata célszerű. Az elektromos inkább kisebb, a gázolajos nagyobb légtérben előnyös. A hőlégfúvók többségének hőteljesítménye szabályozható, kerekeken könnyen mozgathatók. A PB-gázos hőlégfúvó piezo gyújtással, lángőrrel, beépített biztonsági szeleppel rendelkezik, a gázolajos lángőrrel és termosztátos vezérlési lehetőséggel. Üzemük biztonságos, a biztonsági előírások betartása esetén felügyeletet nem igényelnek.

A hőlégfúvók előnye:
• 
Egyszerűen kezelhetők és könnyen szállíthatók, karbantartási és szervizigényük alacsony
• 
Fűtőteljesítményük és légszállítási kapacitásuk nagy
• 
Azonnal üzembe helyezhetők, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetők
• 
Különféle kiegészítőkkel sokrétűen használhatók
• 
Ha bérli, a meleg hónapokban helyet sem foglal

A téli csapadék gondot okozhat a raktárakban, ahol a takarmányt tárolják. Erre nagyszerű megoldást nyújtanak a páraleválasztó készülékek. Akkor is alkalmazhatók, amikor az igény a falak, illetve a zárt helyiségben lévő tárgyak gyors kiszárítása vagy meghatározott légnedvesség-tartalom állandó biztosítása. 
A légszárító a levegőt beszívja, nedvességtartalmát kivonja, amely lecsapódik, és egy tartályban összegyűlik. A légtérbe a levegő felmelegedve tér vissza. A víztartályban lévő úszókapcsoló biztosítja, hogy a tartály megtelése esetén a gép leálljon, a víz nem folyik ki. Lehetőség van folyamatos vízelvezetésre is, ha a víz a felszerelt tömlőn keresztül távozik.

A páraleválasztók nemcsak télen használhatóak, hanem mindig, amikor csapadékos az időjárás.

Minderre a Profirent Gépkölcsönző Kft. professzionális bérleti megoldásaival kínál Önnek hosszú és rövid távú, testreszabott bérleti megoldásokat.

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Ösvényen a hucul – Avagy egy kiváló fajta lehetőségei a ...

Készséges, biztonságos, szívós, szerény igényű, nyugodt idegrendszerű, kitartó. Mások szerint viszont makacs, ...