biostimulátorok

Eljött a biostimulátorok ideje

Gyakorlati tapasztalatok bizonyítják a készítmények hatásosságát

A biostimulátor készítmények népszerűsége évről évre növekszik. Arra a kérdésre, hogy mi miért éppen az Atonik és Forthial növénykondicionálókat ajánljuk a UPL kínálatából, Dobor Gábor, a Pacsai Mezőgazdasági Zrt. vezérigazgatója adja meg a választ, gyakorlati tapasztalatait osztva meg velünk.

szármaradvány

Számoljon a szármaradványokkal!

Okszerű talajerő-gazdálkodás

A magas szintű talajerő-gazdálkodást nemcsak a modern talajművelő gépek okszerű használatával érhetjük el, hanem olyan mikrobiológiai készítmények segítségével is, mint például a szárbontó baktériumtörzsek. Manapság azok 
a termelők, akik nemcsak növény-, hanem talajszemléletű gazdálkodást is folytatnak, nem kerülhetik meg az ilyesfajta mikrobiológiai inputanyagok alkalmazását 
a technológiájukban.

repce

Mi várható idén a repcétől?

Szakemberek számolnak be arról, hogyan teleltek az állományok

Megérkezett a tavasz, érdemes tehát felmérnünk, hogyan vészelte át a telet az őszi káposztarepce, milyen kép fogad minket a földeken járva, és átgondolnunk, milyen teendőink is vannak. Kérdéseinket fajtanemesítésben és tápanyagellátásban érdekelt szakembereknek is feltettük. Lássuk, szerintük hogyan fejlődött eddig a repce, és milyen állapotban van.

starter trágya

JÓ DÖNTÉS, BIZTOS KEZDET

Kultúraspecifikus folyékony starter trágyák

A tavaszi vetésű szántóföldi növényeink tápanyag-utánpótlásában egyre inkább szerepet játszik a harmonikus tápanyagellátást szavatoló, kultúraspecifikus starter műtrágyák és azok hatékonyságát fokozó készítmények vetéssel egy menetű, kombinált kijuttatása.

lombtrágya

Nitrogénpótlás hatékonyan

GEOLOMB fej- és lombtrágya-termékcsalád elnyújtott feltáródással

A növénytermesztésben a nitrogénpótlás mint a növekedés fő hajtóereje elsősorban a tenyészidő első felében kiemelkedő jelentőségű. Ezért a környezetvédelmi szempontokat és az adott fenológiai fázist is figyelembe vevő nitrogénszint-szabályozás fontos technológiai kérdés.

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom