TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 61.258,27 Ft (tonna)
Napraforgómag: 143.418,12 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.214,59 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 49.109,96 Ft (tonna)
Repcemag: 155.080,64 Ft (tonna)
Full-fat szója: 203.957,95 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 639 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,51
USD: 368,35
CHF: 402,88
GBP: 457,75
Hirdetés

Ha GASPARDO, akkor INTERAT!

Növényvédelem - 2015.04.22

Az Interat ZRt. 1999-ben elsőként kezdte meg a Gaspardo vetőgépek magyarországi forgalmazását. Cégünk bevezette és országszerte ismertté tette a márkanevet, mely – a gép minősége mellett – nagyban hozzájárult ahhoz, hogy napjainkban az egyik legnagyobb darabszámban eladott szemenkénti vetőgép legyen.


A klasszikus MTE típus a 2013-as modellévtől az MTR vetőkocsik bevezetésével újult meg, mely robusztusságával vívta ki a vásárlók elismerését.
Az idei évben bemutatták az elektromos hajtású magadagoló szerkezettel szerelt verziót, ami a jövő évtől lesz elérhető. Jelenleg a meglévő típusok korszerűsítésére is mutatkozik igény az ügyfélkörünk részéről. Az alábbiakban ezekről ejtünk pár szót 
a teljesség igénye nélkül.
A Gaspardo elsőként vezette be a vetőelemek kardántengellyel történő hajtását. Ennek egyik előnye a karbantartás-mentesség mellett, hogy mechanikus szétkapcsolással lehetővé teszi a sorok lezárását. Ez a funkció elektromos kardánkuplungok segítségével a traktorfülkéből is vezérelhető (Gaspardo MCE vagy Müller Precimat monitor szükséges).
Az újonnan eladott vetőgépeink az újabb környezetvédelmi szabályozásoknak megfelelően deflektorral (méhecskeszett) vannak szerelve, ami megakadályozza a vetőmagról leváló vegyszermaradványok levegőbe kerülését. Az INTERAT Zrt.-nél lehetőség van a régebbi vetőgépek „modernizálására”, mivel a szett külön is megrendelhető. Felszerelése a felhasználó által is könnyen elvégezhető, amihez segítséget nyújt a magyar nyelvű segédlet.
Egyre többször merül fel igényként a vetés közbeni talajfertőtlenítő szer szórása mellett a mikroműtrágya (UMG) kijuttatása is. Erre a Gaspardo dupla mikro készletei tökéletes megoldást nyújtanak, melyek elérhetők az INTERAT ZRt. kínálatában, 16 és 30 literes tartályméretekkel.
Az Interat ZRt. az országban egyedülálló Gaspardo alkatrészraktárral és tudásbázissal rendelkezik, mely garancia a gyors és zökkenőmentes kiszolgálásra. Az alkatrészek beszerezhetők bicskei és dombóvári telephelyeinken, valamint lehetőség van futárszolgálattal történő kiszállításra is.

Ha Gaspardo gépet vásárolna, szervizelne vagy szaktanácsra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Ha Gaspardo, akkor INTERAT!

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Folytatódik az öntözésfejlesztés támogatása

A gazdálkodókat támogatni kell abban, hogy alkalmazkodni tudjanak a klímaváltozás jelentette kihívásokhoz és ...